Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

De rentetarieven voor uw hypotheek van Trifium

Trifium helpt zowel particulieren als ondernemers met deskundig hypotheekadvies en financieringsvormen die naadloos aansluiten op specifieke, persoonlijke situaties. Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten geven u de gelegenheid om de voordeligste hypotheek te selecteren die volledig aansluit op uw wensen en financiële situatie. Door voor ons kantoor te kiezen, bent u ervan verzekerd dat de laagste maandlasten worden gerealiseerd, uitgaande van de meest gunstige hypotheekrentetarieven en voorwaarden. Wij ontvangen u graag voor een onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Onze ervaren adviseurs en kredietanalisten voorzien u van professionele voorlichting over de mogelijkheden, de voorwaarden, financieringsconstructies en uiteraard de hypotheekrentetarieven.

Trifium-rentetarieven voor uw hypotheek

Met onze gespecialiseerde software controleren wij doorlopend uw hypotheek, de hypotheekrentetarieven en andere financiële gegevens. Dit betekent dat wij u altijd direct op de hoogte stellen als:

  • Uw hypotheekrente bijna verloopt;
  • U kunt besparen op uw rente;
  • U kunt besparen op uw verpande verzekeringen;
  • Wij uw situatie door recente ontwikkelingen op het gebied van hypotheekrentetarieven beter kunnen aanpassen naar een ander product.

Hypotheekplanning op maat

Vanzelfsprekend is hypotheekadvies bij Trifium altijd afgestemd op uw behoefte. Wij leveren een op maat gesneden financiële hypotheekplanning waarin we tevens de hypotheekrentetarieven inzichtelijk maken. Op regelmatige basis vergelijken wij de rentes en voorwaarden van meer dan zestig geldverstrekkers. De erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten van Trifium geven u een duidelijk inzicht in uw financiële mogelijkheden en stemmen dit af op uw persoonlijke wensen. Een huis kopen met een hypotheek kan niet zonder een goede inventarisatie van uw financiële huishouding. Trifium begeleidt u graag op uw financiële levenspad.

All-in tarief

Bij Trifium werken we met een all inn-tarief op basis van no-cure-no-pay. Dat doen we onder de voorwaarde dat u ons uw commitment geeft. Onze tarieven zijn vrijgesteld van BTW en zolang het uw eigen woning betreft, is onze fee fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting overeenkomstig met de loonbelastingschijf waarin u zich bevindt. Wij werken niet met maandelijkse abonnementen. Gedurende uw rentevaste periode kunt u bij ons terecht met iedere vraag over uw lopende hypotheek bij Trifium en met uw vragen over de geldende hypotheekrentetarieven.

Tarieven voor hypotheken bij Trifium:

Starter loondienst € 2.950,-

Doorstromer € 3.500,-

Eenmanszaak, VOF of maatschap € 4.000,-

BV-structuur is maatwerk vanaf € 5.000,- (afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag)

Vergelijkingskaart Hypotheekvraag

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Vegelijkingskaart Risico's afdekken

Trifium ontvangt u graag voor een onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Onze ervaren adviseurs voorzien u van professionele voorlichting over de mogelijkheden en hypotheekrentetarieven. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL