Over Trifium

Over Trifium

Financiële raadgeving is onze passie en kwaliteit

Financiële raadgeving is onze passie en kwaliteit

Trifium staat voor consultancy in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en bedrijfsadvies. Onze medewerkers hebben met hun jarenlange ervaring hun strepen binnen de branche ruimschoots verdiend. Wij zijn daarom als geen ander in staat om op basis van maatwerk, altijd het beste advies te geven voor uw unieke situatie. Ook ons uitgebreide netwerk draagt eraan bij dat we u te allen tijde een passende oplossing bieden. Vanzelfsprekend zijn er vele factoren die een rol spelen. Omdat Trifium binnen verschillende sectoren opereert, kunnen wij u optimaal ondersteunen bij alle fases in uw leven.

Integraal consultancymodel

Door het bundelen van uiteenlopende specialisaties binnen de financiële dienstverlening, is Trifium in 1997 ontstaan. De naam Trifium is afgeleid van het Latijnse woord Trivium. Dit betreft een samengaan van drie belangrijke eigenschappen die de pijlers vormen van correcte dienstverlening: integriteit, kwaliteit en betrokkenheid. Wij onderscheiden ons door niet vanuit producten te denken, maar vanuit ons consultancymodel.

Gedegen expertise van diverse specialisten

Op deze wijze staan wij u bij op een breed terrein van financiële vraagstukken met inventarisatie, advies, bemiddeling en begeleiding. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de financiële vraagstukken van ondernemers, bijvoorbeeld van zzp'ers, DGA’s (Directeur Groot Aandeelhouders) en vennoten in een VOF (Vennootschap Onder Firma) of maatschap. Met de gedegen expertise van diverse specialisten mogen wij daarom met recht stellen dat wij uw gehele financiële huishouding integraal kunnen bedienen, onder meer door onze specialisatie op het gebied van hypotheken voor ondernemers.

Erkende (hypotheek)adviseurs en kredietanalisten

Ieder advies vraagt om maatwerk, omdat iedere situatie immers anders is. Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van verantwoord advies, begeleiden wij u gedurende het hele proces. Bij Trifium werken ervaren adviseurs met een passie voor hun vak, onder wie erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten. Trifium is één van de dertig – van de in totaal 4800 - intermediairs in Nederland, die zelf het kredietvoorstel schrijft nadat wij het inkomen na beoordeling van de jaarcijfers hebben bepaald. Dit is een absoluut unicum! Zo bedienen wij iedere doelgroep optimaal met onder andere hypothecaire geldleningen, verzekeringen, oude dag voorzieningen en bijbehorende arrangementen.

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL