Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Een hypotheek afsluiten met de beste rente en voorwaarden

Het kopen van een huis is een grote stap of u nu starter bent op de woningmarkt of wilt doorgroeien naar uw droomhuis. Het advies dat gepaard gaat met het afsluiten van een hypotheek, gaat bij Trifium Hypotheekadviseurs verder dan slechts het onder de loep nemen van welke hypotheek de laagste rente biedt. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn namelijk ook kredietanalisten. Daarom vergelijken wij rentetarieven, premies en voorwaarden, bepalen wij voor ondernemers in beginsel het inkomen én wegen wij alle voordelen en nadelen nauwkeurig met u af. Bij het vaststellen van uw maximale hypotheekbedrag kijken onze ervaren adviseurs bovendien naar al uw inkomensbestanddelen. Zo kunt u een hypotheek afsluiten die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen met de meest gunstige maandlasten.

De voordelen van een hypotheek afsluiten bij Trifium:

  • Persoonlijk en deskundig advies van erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten;
  • Gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Voor ondernemers, beoordelen wij de jaarcijfers en schrijven het kredietvoorstel voor de bank met daarin een onderbouwing van de cijfers op basis waarvan wij het inkomen hebben vastgesteld;
  • De beste mogelijkheden qua hypotheek afsluiten voor particulieren;
  • De beste hypotheekvormen met de meest gunstige voorwaarden;
  • Al uw inkomensbestanddelen worden in kaart gebracht;
  • Een hypotheek afsluiten bij Trifium biedt meer mogelijkheden dan lineaire of annuïtaire leningen.

Hypotheek die past bij uw situatie

Wilt u een hypotheek afsluiten om uw eigen woning of verhuurappartement te financieren, uw huidige woning aan te houden voor de verhuur of op latere leeftijd financiële ruimte te creëren voor uw oude dag? Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten staan voor u klaar ongeacht in welke levensfase of situatie u zich bevindt. In een kosteloos en vrijblijvend oriënterend onderhoud bespreekt u met onze hypotheek adviseur en kredietanalisten alle mogelijke scenario’s. Zo krijgt u een goed inzicht in de vele mogelijkheden rondom uw hypotheek en/of oudedagvoorzieningen en bent u verzekerd van een verhuur, bedrijfs- of woonhuishypotheek en/of pensioen perfect bij uw situatie passend. Nu en in de toekomst!

Maatwerkmogelijkheden

Trifium zorgt bij uw hypotheekaanvraag ook voor passende voorwaarden. U hebt de keuze uit diverse voorwaarden. Wilt u een scherpe en lage rente of juist meer mogelijkheden en flexibiliteit? Hoe dan ook vereist het aanvragen van een hypotheek om maatwerk ook wanneer u in loondienst bent. Bij Trifium gaan we echter een stap verder en kijken wij naar al uw inkomensbestanddelen. Onze adviseurs brengen ook inkomsten uit het buitenland, onregelmatigheidstoeslagen, provisie-inkomsten, bonussen en huurinkomsten in kaart. Hetzelfde geldt voor eventuele pensioeninkomens, IVA, WIA en andere inkomensvormen. Die nemen wij allemaal mee bij het berekenen van uw maximale hypotheekbedrag. Ook als uw werkgever u geen werkgevers- of intentieverklaring wil geven en u een contract voor bepaalde tijd heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor een hypotheekaanvraag.

Een hypotheek afsluiten begint bij een onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies. Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten hebben op al uw vragen een passend antwoord. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek door te bellen met telefoonnummer 020 - 67 22 109.

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL