Mortgages

Advice for entrepreneurs and private individuals

Take out a mortgage with the best interest rates and conditions

Het kopen van een huis is een grote stap of u nu starter bent op de woningmarkt of wilt doorgroeien naar uw droomhuis. Het advies dat gepaard gaat met het afsluiten van een hypotheek, gaat bij Trifium Hypotheekadviseurs verder dan slechts het onder de loep nemen van welke hypotheek de laagste rente biedt. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn namelijk ook kredietanalisten. Daarom vergelijken wij rentetarieven, premies en voorwaarden, bepalen wij voor ondernemers in beginsel het inkomen én wegen wij alle voordelen en nadelen nauwkeurig met u af. Bij het vaststellen van uw maximale hypotheekbedrag kijken onze ervaren adviseurs bovendien naar al uw inkomensbestanddelen. Zo kunt u een hypotheek afsluiten die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen met de meest gunstige maandlasten.

The advantages of taking out a mortgage with Trifium:

  • Personal and expert advice from accredited mortgage advisors and credit analysts;
  • Gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Voor ondernemers, beoordelen wij de jaarcijfers en schrijven het kredietvoorstel voor de bank met daarin een onderbouwing van de cijfers op basis waarvan wij het inkomen hebben vastgesteld;
  • De beste mogelijkheden qua hypotheek afsluiten voor particulieren;
  • The best mortgage forms with the most favourable conditions;
  • All your income components are included;
  • Taking out a mortgage with Trifium offers more possibilities than just linear or annuity loans.

Mortgage that suits your situation

Wilt u een hypotheek afsluiten om uw eigen woning of verhuurappartement te financieren, uw huidige woning aan te houden voor de verhuur of op latere leeftijd financiële ruimte te creëren voor uw oude dag? Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten staan voor u klaar ongeacht in welke levensfase of situatie u zich bevindt. In een kosteloos en vrijblijvend oriënterend onderhoud bespreekt u met onze hypotheek adviseur en kredietanalisten alle mogelijke scenario’s. Zo krijgt u een goed inzicht in de vele mogelijkheden rondom uw hypotheek en/of oudedagvoorzieningen en bent u verzekerd van een verhuur, bedrijfs- of woonhuishypotheek en/of pensioen perfect bij uw situatie passend. Nu en in de toekomst!

Customisation options

Trifium zorgt bij uw hypotheekaanvraag ook voor passende voorwaarden. U hebt de keuze uit diverse voorwaarden. Wilt u een scherpe en lage rente of juist meer mogelijkheden en flexibiliteit? Hoe dan ook vereist het aanvragen van een hypotheek om maatwerk ook wanneer u in loondienst bent. Bij Trifium gaan we echter een stap verder en kijken wij naar al uw inkomensbestanddelen. Onze adviseurs brengen ook inkomsten uit het buitenland, onregelmatigheidstoeslagen, provisie-inkomsten, bonussen en huurinkomsten in kaart. Hetzelfde geldt voor eventuele pensioeninkomens, IVA, WIA en andere inkomensvormen. Die nemen wij allemaal mee bij het berekenen van uw maximale hypotheekbedrag. Ook als uw werkgever u geen werkgevers- of intentieverklaring wil geven en u een contract voor bepaalde tijd heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor een hypotheekaanvraag.

Taking out a mortgage starts with independent and expert mortgage advice. Our accredited mortgage advisors and credit analysts have an appropriate answer to all your questions. Make an appointment for an introductory meeting without obligation by calling +31 (0)20 - 67 22 109.

check-icon
More than 20 years of experience
check-icon
More than 10,000 successful applications
check-icon
Independent, personal and discreet
check-icon
No cure no pay
en_GB
nl_NL en_GB