Trifium Management Consult

About Trifium

Financial consultancy is our passion and quality

Trifium Management & Consult

Together we optimize your business operations

Trifium Management & Consult en haar voorloper Intres Financial Consult - heeft sinds haaroprichting in 1995 een zeer omvangrijke kennis opgebouwd binnen de communicatiebranche en met name in het begeleiden en adviseren op partnerniveau van communicatie-adviesbureaus.

Of het nu gaat om een start-up van een nieuw communicatie-adviesbureau of een startende ZZP’er, een samenwerking tussen branchegenoten of het ontvlechten daarvan – ruzies en fusies! zijn aan de orde van de dag.

Sinds de jaren ‘90 is er immers een zeer sterke toename geweest van “break aways” in de communicatiebranche.

De ondernemingen die daaruit zijn voortgekomen en die Trifium Management & Consult al meerdere jaren mag begeleiden zijn inmiddels in een stadium gekomen dat er volgende fases verkend worden. Deze periode is min of meer een grotere consolidatieperiode.

Elke fase op zich verdient uiteraard ook gedegen advisering en begeleiding.

Een greep uit de mogelijke fases binnen het ondernemerschap waarin wij vanuit een rijke praktijk ervaring van dienst kunnen zijn:

  • ondernemingsplan
  • intentie verklaring tussen oprichters van een nieuw bureau
  • keuze rechtsvorm
  • fiscaal/ juridische structuur
  • waardebepaling van aandelen belangen
  • in- en verkoop begeleiding
  • aandeelhouders overeenkomsten
  • management en/of arbeidsovereenkomsten
  • persoonlijke voorzieningen van de DGA of ZZPér (oudedagsvoorzieningen/estateplanning en arbeidsongeschiktheid)
  • leveringsvoorwaarden en IE/IP-kwesties

Op al deze gebieden heeft Trifium Management & Consult meer dan 20 jaar ervaring in huis om u op een evenwichtige wijze van advies te voorzien.

Trifium werkt al vele jaren nauw samen met juristen, fiscalisten, notarissen ten einde elke gewenste executie van de door u verkozen bedrijfsmatige koers op een juiste wijze in te richten.

Maak met ons kantoor vrijblijvend en kosteloos nader kennis om u nader hierover te informeren en op grond daarvan te besluiten of u onze expertise wenst in te huren.

 

Neem gerust contact met ons op. Stuur direct een mail naar Frank Deelstra via fdeelstra@trifium.nl, bel ons op 020 - 67 22 109 of maak een afspraak.

ok-sign-red
More than 20 years of experience
ok-sign-red
More than 10,000 successful applications
ok-sign-red
Independent, personal and discreet
ok-sign-red
No cure no pay
en_GB