Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Onafhankelijke hypotheek berekenen bij Trifium

Hebt u een droomhuis gevonden? Of hebt u een bedrijfspand op het oog? Dan wilt u vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk de hypotheek regelen. De hypotheekadviseurs van Trifium voorzien zowel particulieren als ondernemers van onafhankelijk advies. Dat betekent dat we tot de meest geschikte hypotheek komen door het aanbod van alle banken en andere hypotheekverstrekkers met elkaar te vergelijken. Wilt u een onafhankelijke hypotheek berekenen voor uw persoonlijke situatie? Onze ervaren adviseurs zijn tevens kredietanalisten en leveren een op maat gesneden financiële planning. Wanneer zij een onafhankelijke hypotheek berekenen, nemen zij al uw inkomensbestanddelen onder de loep en kijken ze welke hypotheekvorm en -voorwaarden het meest geschikt zijn. Het berekenen van een onafhankelijke hypotheek is immers maatwerk.

Welke voordelen ervaart u als u een onafhankelijke hypotheek laat berekenen bij Trifium?

  • Onafhankelijk advies door erkende hypotheekadviseurs die tevens kredietanalisten zijn;
  • Wij werken samen met alle banken en hypotheekverstrekkers van Nederland;
  • Bij Trifium kunt u met alle inkomensvormen terecht voor diverse hypotheken;
  • Hypotheekberekening voor ondernemer en particulier;
  • Financiële planning met oog op de toekomst.

Maandlasten onafhankelijke hypotheek berekenen voor iedere situatie

U kunt diverse beweegredenen hebben om naar Trifium te gaan om een hypotheek te laten berekenen. Bijvoorbeeld als u benieuwd bent tot welk bedrag u ongeveer kunt bieden als u op huizenjacht gaat. Of u hebt spoedig een hypotheek nodig omdat u een bod hebt uitgebracht op onroerend goed. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u een bestaande hypotheek wilt oversluiten. Onze adviseurs berekenen voor u de maandlasten voor de hypotheek en verdiepen zich in de meest geschikte hypotheekvorm. In welke situatie of levensfase u zich ook bevindt.

Maatwerk advies

Voor het berekenen van de maandlasten van de onafhankelijke hypotheek nodigen wij u bij voorkeur uit voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Een onafhankelijke hypotheek die is afgestemd op uw specifieke wensen en persoonlijke situatie, vraagt immers om maatwerk. Daarom geniet dit de voorkeur boven een online hypotheekberekening. Onze adviseurs geven u direct een goed beeld van het bedrag dat u ongeveer kunt lenen. Daarnaast geven zij u uitleg over de kosten van de bemiddeling en het verdere advies. Of u nu op zoek bent naar een ondernemershypotheek, een hypotheek voor particulieren of een bestaande hypotheek wilt oversluiten.

Wilt u informatie over de mogelijkheden om bij Trifium een onafhankelijke hypotheek te laten berekenen voor uw persoonlijke situatie? Bel ons op telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL