Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Een zakelijke hypotheek voor het financieren van uw bedrijfspand

Bent u ondernemer en is uw bedrijf toe aan een nieuwe ruimte? Of wilt u uw bestaande bedrijfspand verbouwen? Een zakelijke hypotheek – ook wel bedrijfshypotheek genoemd - is een lening die is afgestemd op het aankopen of verbouwen van bedrijfsmatig onroerend goed. De looptijd van een zakelijke hypotheek is in de meeste gevallen 25 jaar. Is uw organisatie ook toe aan nieuwe huisvesting en hebt u daar een zakelijke lening voor nodig? De erkende hypotheekadviseurs van Trifium denken graag met u mee. Zij nemen de branche waarin uw onderneming actief is en de waarde van het beoogde pand onder de loep. Omdat zij tevens kredietanalisten zijn, weten zij als geen ander hoe zij uw toekomstverwachtingen in kaart moeten brengen. Zo kunt u een zakelijke hypotheek afsluiten met lage maandlasten, onder gunstige voorwaarden.

Waarom een zakelijke hypotheek afsluiten bij Trifium:

  • Wij zijn een van Nederlands grootste bemiddelaars op het gebied van de commercieel vastgoedfinancieringen;
  • Professionele bemiddeling door kredietanalisten gericht op bedrijfsmatig onroerend goed;
  • Maatwerk mogelijkheden voor een passende zakelijke hypotheek;
  • De juiste bedrijfshypotheek die is afgestemd op uw investeringsdoel;
  • Onze ervaren hypotheekadviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten;
  • Onze erkende adviseurs en kredietanalisten hebben diepgaande kennis van de markt;
  • U bent verzekerd van een hypotheek met gunstige maandlasten en voorwaarden toegespitst op uw situatie.

Financiering zakelijke hypotheek

Ieder bedrijf is anders en daarom is de beste oplossing voor een zakelijke hypotheek voor iedere ondernemer verschillend. Onze ervaren hypotheekadviseurs kijken graag met u mee naar de beste mogelijkheden voor een financiering/ zakelijke hypotheek met een looptijd die mede afhankelijk van de afschrijvingstermijnen is afgestemd op het investeringsdoel. Ook de hoeveelheid eigen geld die u eventueel wilt en kunt investeren, nemen wij in ogenschouw. Een zakelijke hypotheek betreft meestal een lineaire lening met een variabele of vaste rente. Trifium werkt samen met praktisch alle geldverstrekkers van Nederland op dit vlak.

Hypotheekrentes vergelijken

Zakelijke hypotheken zijn maatwerk. Trifium is één van de grootste bemiddelaars op dit gebied. Onze erkende adviseurs en kredietanalisten hebben samenwerkingsverbanden met vrijwel alle aanbieders én hebben diepgaande kennis van de markt. Precies waar de materie omtrent een zakelijke hypotheek berekenen om vraagt. De rentetarieven van een bedrijfshypotheek zijn afhankelijk van de locatie, de waarde van het bedrijfspand en de branche waar u in actief bent. Op basis van specifieke informatie over het pand en uw jaarrekeningen, maken onze hypotheekadviseurs een financieringsopzet waarin zij de hypotheekrentes en voorwaarden met elkaar vergelijken.

Financiering van bedrijfspand: hoeveel kunt u lenen?

De financiële situatie van uw onderneming en de waarde, locatie en soort bedrijfspand dat u op het oog hebt, zijn bepalend voor de hoogte van de financiering. Bedrijfspanden worden met bemiddeling van Trifium tot 90% gefinancierd van de marktwaarde. Wilt u de maandlasten berekenen van uw financiering? Onze kredietanalisten met diepgaande kennis van de markt gaan graag met u om de tafel om voor u te berekenen hoeveel uw onderneming kan lenen.

Wilt u een zakelijke hypotheek afsluiten? Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten adviseren u graag over de maatwerk mogelijkheden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL