Vastgoed financieringen

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Vastgoedfinancieringen voor commercieel onroerend goed

Investeren in vastgoed is in de huidige tijd zeer interessant. In vergelijking met sparen of met beleggingen zoals aandelen behaalt u met investeren in vastgoed het hoogste rendement. Een investering in onroerend goed levert bovendien rendement op aan twee kanten. Ten eerste krijgt u de huuropbrengst en ten tweede stijgt de waarde van het pand. De huurpenningen zorgen voor een continue cashflow die u kunt gebruiken om de vastgoedfinanciering te betalen. Ook kunt u hiermee opnieuw investeren in vastgoed. Wanneer u het vastgoed in privé aankoopt, zijn de huurinkomsten bovendien vrijgesteld van btw en onbelast. Het betreft hier dan ook netto-huurinkomsten. Op de lange termijn levert de meerwaarde van het pand vaak rendement op. Die overwaarde kunt u bijvoorbeeld weer gebruiken voor nieuwe investeringen.

Professionele bemiddeling in vastgoedfinanciering bij Trifium:

  • Gericht op zowel particuliere vastgoedbeleggers als op professionele vastgoedinvesteerders;
  • Financiering vastgoed in de breedste zin van het woord;
  • Gericht op onder andere hypotheken voor bedrijfspanden, woningen, kantoren en hotels;
  • Kennis van complexe zaken;
  • Erkende adviseurs en kredietanalisten met jarenlange ervaring.

Bemiddeling op breed vlak

Personen die in vastgoed investeren, zijn bij Trifium Hypotheekadviseurs aan het juiste adres. Zowel particuliere beleggers als professionele investeerders in vastgoed kunnen een vastgoedfinanciering bij ons afsluiten. Onze professionele bemiddeling en gedegen diensten richten zich op het commercieel financieren van vastgoed in de ruimste zin van het woord. Onder investeren in vastgoed verstaan onze ervaren professionals de aankoop van onder meer: woningen box 3, kantoren, hotels en bedrijfsruimtes ter belegging, gericht op ontwikkeling of voor de handel. Dit geldt tevens voor de aankoop van kantoor- en bedrijfsruimten voor eigen gebruik.

Kennis van complexe zaken

Wilt u uw vastgoed financieren? Bij Trifium Hypotheekadviseurs zijn we u ook graag van dienst bij complexere zaken, bijvoorbeeld bij het afdichten van renterisico's met derivaten en de aankoop of herfinanciering van complete onroerendgoedportefeuilles. Wij mogen zowel omvangrijke professionele vastgoedondernemingen, beginnende beleggers en ontwikkelaars als diverse MKB-ondernemingen met eigen panden tot onze cliënten rekenen.

Wilt u investeren in commercieel onroerend goed en bent u op zoek naar een professionele partij voor de vastgoedfinanciering? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL