Verzekeringen zakelijke markt

Gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen

Bescherm uzelf en uw personeel tegen risico's van verzuim en arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer draagt u zorg voor uw medewerkers en uzelf. Maar wat als een van uw medewerkers langdurige ziek wordt? Of er een bedrijfsongeval plaatsvindt? En hoe zit het met uzelf? Bent u zelfstandig ondernemer? Wie zorgt er dan voor inkomen als u ziek wordt?

Op zulke belangrijke vragen wilt u natuurlijk niet achteraf nog een antwoord hoeven zoeken. Bij Trifium Insurance helpen wij u daarom graag bij het vinden van geschikte oplossingen die u en uw personeel op de juiste manier beschermen tegen de risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

De juiste verzekeringen

Wilt u liever niet alles zelf regelen op het gebied van verzekeringen? Of wilt u graag een verzekeringsagent die meer doet dan alleen het afsluiten van een verzekering? Dan bent u bij Trifium Insurance aan het juiste adres!

Wij kijken namelijk niet alleen naar de branche waarin uw bedrijf opereert en de risico’s waarmee u te maken kunt krijgen maar bieden verzekeringen die precies aansluiten op wat u en uw bedrijf nodig hebben. Voor nu, maar ook in de toekomst.

Wilt u het toch liever zelf doen?

Zegt u nu: “Ik sluit toch liever zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering af zonder advies?”

Dan bieden wij daarvoor 2 execution only opties aan. Execution only wil zeggen dat u zelf alle keuzes maakt en dat wij, vanuit Trifium Insurance, alleen voor de bemiddeling zorgen.

Alle keuzes maakt u zelf en daardoor bent u ook zelf verantwoordelijk voor de risico’s, bij de  keuzes die u maakt. Deze optie bespaart u wel advieskosten. Hieronder treft u 2 verschillende verzekeraars aan, waar u terecht kunt voor deze manier van verzekeren. Een kennis en ervaringstoets is onderdeel van dit proces. Blijkt hieruit dat u over onvoldoende kennis beschikt om zelf het risico in te schatten, dan kunt u geen gebruik maken van deze optie.

Via de 2 onderstaande links kunt u dit traject in gang zetten bij verzekeraar van uw keuze, als u besluit het risico op deze manier te willen verzekeren.

https://www.trifium.nl/aov-1/
https://www.trifium.nl/aov-2/

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid en andere aanverwante zaken zoals bijvoorbeeld het voorkomen van verzuim? Neem dan contact met ons op door te bellen met 020 - 722 06 75 of maak vrijblijvend een afspraak.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL