Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Een hypotheek vergelijken bij de erkende adviseurs van Trifium

U wilt vanzelfsprekend de hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Compleet met de laagste hypotheekrente. Of u nu een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of uw bestaande hypotheek wilt oversluiten. Een hypotheek vergelijken samen met onze erkende hypotheekadviseurs is daarom een verstandige keuze. Wij hebben diepgaande kennis van het beleid van alle banken in Nederland. Ook helpen onze ervaren adviseurs u bij hypotheekrentes vergelijken en bij het hypotheek voorwaarden vergelijken. Zo bent u verzekerd van de beste hypotheek met de meest gunstige hypotheekrente en maandlasten.

Waarom een hypotheek vergelijken bij Trifium:

  • Diepgaande kennis van het beleid van alle banken;
  • Deskundig advies bij hypotheken vergelijken van ervaren hypotheekadviseurs;
  • Hypotheken op maat voor ondernemers;
  • Diverse mogelijkheden om hypotheken te vergelijken voor de best passende bij uw persoonlijke situatie;
  • Berekening door erkende adviseurs die tevens kredietanalist zijn;
  • Diverse mogelijkheden voor een hypotheek zonder intentieverklaring of vast contract;
  • Hulp bij het vergelijken van hypotheek voorwaarden om tot de meest gunstige overeenkomst te komen.

Hoe vind ik de beste hypotheek?

Stap één in het proces rond een hypotheek vergelijken en een hypotheek berekenen, is het verdiepen in de materie. Ongeacht voor welke vorm u kiest, bestaat een de hypotheek uit vier verschillende onderdelen: de lening, de aflossing, de hypotheekrente en eventueel de bijkomende verzekeringen. Of dit nu een annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek of een andere vorm betreft. Bij de lening bent u gebonden aan het maximale bedrag dat u kunt lenen bij een hypotheekaanbieder. Bij een hypotheek vergelijken komt ook aan bod op elke manier u de lening wilt aflossen. Onze adviseurs helpen u de keuze te maken die het beste past bij uw financiële situatie.

Vergelijken van actuele hypotheekrentes

De bank bepaalt de hypotheekrente die u over de lening moet betalen. Onze adviseurs vertellen u alles over de actuele rente van het jaar waarin u de hypotheek afsluit. De laagste hypotheekrente betaalt u in de regel door te kiezen voor een kortere rentevastperiode. Hypotheekrentes vergelijken is dus ook een voorname stap om tot de beste hypotheekvorm te komen. Het laatste onderdeel dat bij een hypotheek vergelijken aan bod komt, is de mate waarin u zich eventueel wenst te verzekeren tegen verlies van inkomen bij bijvoorbeeld werkloosheid, overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Gunstig de voorwaarden van de hypotheek vergelijken

Maar een hypotheek is meer dan slechts een geldbedrag met hypotheekrente en een rentevastperiode. Daarom mag het vergelijken van hypotheek voorwaarden in het totale proces niet ontbreken. Een hypotheek is namelijk een overeenkomst met een bank of andere geldverstrekker. Hierbij hebben u en de bank beiden rechten en plichten. Die worden allemaal vastgelegd in de hypotheekvoorwaarden. Per hypotheekvorm kunnen die aanzienlijk verschillen. Daarom is vergelijken van hypotheek voorwaarden aan te raden. De voorwaarden zijn belangrijk om tot de keuze te komen van de beste hypotheek die past bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Onze erkende adviseurs adviseren u graag om de beste opties voor een hypotheek te vergelijken. Bel voor meer informatie met 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL