Vastgoed financieringen

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Geschikte hypotheek voor uw bedrijfspand om uw plannen te realiseren

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om vastgoed aan te kopen. Het kan daarbij gaan om de aanschaf van het bedrijfspand waarin de onderneming is gevestigd. Anderen willen investeren in de bouw of verbouw van zakelijk onroerend goed. Over het algemeen willen/ of kunnen ondernemers dat niet betalen uit eigen middelen. Daarom kunnen zij een bedrijfspandhypotheek afsluiten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek op uw bedrijfspand. U kunt daarvoor naar een handelsbank gaan of naar een gespecialiseerde hypotheekbank in vastgoedfinanciering. Het is ook mogelijk om een bedrijfspand via Trifium Hypotheekadviseurs te financieren. Bij ons kunt u een bedrijfshypotheek af- of oversluiten.

Waarom een bedrijfspandhypotheek afsluiten bij Trifium:

  • Hypotheek voor bedrijfspand of verbouwing afsluiten;
  • Hypotheek voor bedrijfspand oversluiten mogelijk;
  • Diepgaande kennis van het beleid van alle banken;
  • De beste opties voor een bedrijfspandhypotheek;
  • Eenvoudig hypotheek voor bedrijfspand berekenen;
  • Samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland;
  • Scherpe hypotheekrentetarieven voor uw bedrijfspand.

Verplichte eigen inbreng

De verstrekkingsnormen voor een bedrijfshypotheek zijn beperkt. Een aflossingsvrije hypotheek komt bijvoorbeeld nog nauwelijks voor. Dit met name doordat de afschrijving op bedrijfspanden hoog is door intensief gebruik. Hierdoor is er meer risico voor de bank. De meeste banken verstrekken daarom een bedrijfshypotheek die in 20 tot 25 jaar afgelost dient te worden. Deze looptijd is korter dan de looptijd van een woninghypotheek (meestal 30 jaar). Wilt u een hypotheek afsluiten op een bedrijfspand, dan dient u er rekening mee te houden dat u minimaal 30 procent van de marktwaarde als eigen inleg moet inbrengt. Voorbeeld: U wilt een bedrijfspand van €300.000, - kopen. Voor de financiering moet u dus €90.000, - aan eigen middelen inleggen + bijkomende kosten, waaronder overdrachtsbelasting, taxatiekosten, notariskosten en onze fee.

Hypotheek voor een bedrijfspand berekenen

In de meeste gevallen is de looptijd van een bedrijfspandhypotheek 25 jaar. Voor iedere ondernemer is de beste oplossing te vinden in een andere vorm van een bedrijfspandhypotheek. Bij Trifium kijken we graag met u mee naar de beste opties voor een bedrijfspand hypotheek. Die stemmen wij af op onder meer de hoeveelheid eigen geld die u kunt, wilt of moet investeren. Wij werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland. Daarom komen wij met een voorstel voor uw bedrijfspandhypotheek dat zoveel mogelijk volledig aansluit op uw persoonlijke wensen en eisen. Meestal is een hypotheek voor een bedrijfspand een lineaire of annuïtaire lening met een vaste of variabele rente. Veelal is de looptijd afgestemd op de afschrijving en het investeringsdoel.

Trifium helpt u aan een passende bedrijfspandhypotheek die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Onze erkende adviseurs staan u bij in het hele proces en leveren een op maat gesneden financiële hypotheekplanning. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek via telefoonnummer 020 - 67 22 109.

Hypotheken:

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL