Vastgoed financieringen

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Waarde creëren met professioneel investeren in vastgoed

Professionele vastgoedinvesteerders zijn aan het juiste adres bij Trifium Vastgoed Financieringen. Onze gedegen diensten en professionele bemiddeling richten zich op vastgoed financieren in de breedste zin van het woord. Onder professioneel beleggen in vastgoed verstaan onze ervaren professionals de aankoop van onder andere: winkelpanden, woonhuizen, hotels, kantoren en bedrijfsruimtes ter belegging, gericht op ontwikkeling en op handel. Dit geldt ook voor de aankoop van bedrijfs- of kantoorruimten voor eigen gebruik of voor het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille. Ieder pand kent zijn eigen aandachtspunten en daarom vereist vastgoed financieren altijd maatwerk. Bij Trifium Vastgoed Financieringen vindt u met onze kredietanalisten de vastgoedfinanciering die bij u past.

Waarom professioneel beleggen in vastgoed met een financiering bij Trifium:

  • Professionele bemiddeling door kredietanalisten gericht op commercieel vastgoed;
  • Voor onder andere winkelpanden, woonhuizen, hotels, kantoren en bedrijfsruimtes;
  • Maatwerk in vastgoedfinanciering voor professionele investeerders;
  • Professioneel beleggen in vastgoed levert aan twee kanten rendement op;
  • Kennis van complexe zaken zoals aankoop van complete onroerend-goed-portefeuilles;
  • Een van Nederlands grootste bemiddelaars op het gebied van vastgoed financieringen.

Behaal het hoogste rendement

Met professioneel beleggen in vastgoed, behaalt u het hoogste rendement en heeft u het risico meer in eigen hand. Daarom is investeren in vastgoed in vergelijking met andere beleggingen zoals aandelen, juist nu zeer interessant. Professioneel beleggen in vastgoed levert bovendien aan twee kanten rendement op. Aan de ene kant geniet u van de huuropbrengst en aan de andere kant van de waardestijging van uw onroerend goed. Met de huurpenningen kunt u de vastgoedfinanciering betalen. Die huur zorgt immers voor een continue cashflow. Ook is het mogelijk om hiermee opnieuw te investeren in onroerend goed. De meerwaarde van het pand levert op de lange termijn veelal rendement op. De overwaarde op uw pand(en) kunt u vrij maken en gebruiken om opnieuw te beleggen in vastgoed. Het verleden als ook het heden leert dat er schaarste is op dit vlak die niet op korte termijn opgelost kan worden waardoor uw onroerend goed meer waard wordt.

Ervaren kredietanalisten

Professioneel beleggen in vastgoed? Trifium Vastgoed Financieringen is u ook graag van dienst bij complexere zaken, bijvoorbeeld bij het afdichten van renterisico's met derivaten en de aankoop of overname of herfinanciering van complete onroerend-goed-portefeuilles. Wij mogen zowel omvangrijke professionele vastgoedondernemingen, kleine ontwikkelaars en vastgoedinvesteerders als MKB-bedrijven met eigen panden tot onze cliënten rekenen. Investeren in vastgoed vraagt om maatwerk. Trifium is één van Nederlands grootste bemiddelaars op dit gebied. Onze erkende en zeer ervaren adviseurs en kredietanalisten hebben samenwerkingsverbanden met vrijwel alle aanbieders in de markt.

Wilt u waarde creëren met professioneel beleggen in vastgoed? Onze erkende adviseurs en kredietanalisten adviseren u graag over de maatwerk mogelijkheden op het gebied van vastgoed financieringen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer  020 - 67 22 109.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL