Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Hypotheek voor ZZP berekenen en aanvragen

Bent u zelfstandige zonder personeel en wilt u een huis kopen? Of hebt u een geschikt bedrijfspand nodig voor uw producten en diensten? Bij Trifium bent u aan het juiste adres voor een hypotheek voor zzp met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Al vanaf één jaar ondernemerschap zijn er mogelijkheden. Wilt u een hypotheek voor zzp aanvragen? Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van diverse factoren. Hoe lang werkt u als zzp’er? Hoe hoog is uw inkomen? En hoeveel eigen geld hebt u? Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden voor een passende hypotheek voor zzp te inventariseren met de meest gunstige voorwaarden en rentetarieven.

De voordelen van een hypotheek voor ZZP bij Trifium:

  • Hypotheek voor de zzp’er op maat;
  • Advies van erkende hypotheekadviseurs die ook kredietanalist zijn;
  • Hogere kans van slagen én een hogere maximale hypotheek voor zzp’ers;
  • Wanneer wij de hypotheek voor zzp berekenen, kijken we naar alle inkomensbestanddelen;
  • Diepgaande kennis van het ondernemersbeleid van alle banken;
  • Hypotheek zzp aanvragen al mogelijk als u slechts één jaar ondernemer bent;
  • Kortere doorlooptijden voor de zzp hypotheek omdat Trifium in beginsel uw inkomen vaststelt en uw kredietvoorstel schrijft.

Hypotheek ZZP’er: de unieke werkwijze van Trifium

U profiteert van onze unieke werkwijze wanneer u een hypotheek voor zzp’ers aanvraagt bij Trifium. Onze erkende adviseurs zijn ook kredietanalist. Om te bekijken hoeveel u kunt lenen, beoordelen wij uw jaarcijfers, analyseren deze en schrijven op basis van de uitkomsten een kredietvoorstel. Vervolgens stellen wij uw inkomen vast samen met de specialisten van de desbetreffende bank. Trifium behoort tot één van de dertig - van de ruim 4.000 – intermediairs binnen Nederland die op deze manier te werk gaat. Onze hypotheekadviseurs denken actief met u mee, met als uitkomst de beste hypotheek voor zzp.

Maximale hypotheek voor ZZP’ers berekenen

Er gelden specifieke regels bij het berekenen van de maximale hypotheek voor zzp’ers. De meeste hypotheekverstrekkers en banken gebruiken hiervoor een standaard berekening. Omdat onze adviseurs diepgaande kennis hebben van het beleid van alle partijen, kunt u bij Trifium veelal een hogere hypotheek voor zzp aanvragen en afsluiten. De rentetarieven en voorwaarden van meer dan zestig geldverstrekkers vergelijken wij zeer regelmatig. Onze hypotheekadviseurs weten exact welke bank de beste zzp hypotheek voor u heeft omdat zij uw cijfers nauwkeurig analyseren. Bovendien kijken zij ook naar het verhaal achter de cijfers.

Bent u zelfstandige zonder personeel en wenst u een financiering op maat? Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten helpen u graag bij het berekenen van een hypotheek voor zzp. Maak een afspraak voor onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies door te bellen met telefoonnummer 020 - 67 22 109.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL