Onroerend goed in het buitenland

Investeer in een vakantiehuis in Zuid Frankrijk

Vakantiehuis in Zuid Frankrijk vanaf €100.000

Rendement van 5% of hoger en alles wordt geregeld

Trifium en FranceComfort Vakantieparken hebben de handen ineen geslagen waardoor er een uniek concept is ontstaan. FranceComfort ontwikkelt, beheert en verhuurt al meer dan 15 jaar vakantieparken in Midden en Zuid Frankrijk met een bewezen track-record en prima Zoover scores (winnaar Zoover Award Gold 2019). Trifium heeft ruime kennis van en ervaring op de Franse markt én van financiële diensten. Hierdoor zijn wij als onafhankelijke partij in staat u als onze gewaardeerde relatie een aantrekkelijk doch zorgvuldig advies te geven als mogelijke aanvulling op uw beleggingsportefeuille.

Uw vakantiehuis als belegging

De rente is laag, aandelenmarkten hebben hun onzekerheden, Nederlands vastgoed is vaak overprijsd. Vakantiehuizen in Frankrijk is een serieus alternatief, mede door een evt. Nederlands fiscaal voordeel.

Op enkele parken van FranceComfort worden vakantiehuizen aangeboden.

Waarom deze stabiele en zorgeloze investering mogelijk aantrekkelijk is voor u:

 • Frankrijk behoort al jarenlang tot de populairste vakantielanden en met de auto goed bereikbaar;
 • Eigendomsrecht op dezelfde manier geregeld als in Nederland;
 • courante prijsklasse (€ 99.500 - € 200.000), stabiele prijsontwikkeling;
 • vast rendement van 5% of variabel van ca. 6%;
 • extra rendement van ca. 1,2% (vanaf 2022 mogelijk hoger) door box 3 voordeel indien koper privépersoon in NL is (in Frankrijk vrijstelling tot ca. € 1,3 miljoen);
 • bij (partiële) financiering ontstaat hefboomwerking met hoger rendement (hypotheek vakantiewoning);
 • transparant en Nederlandstalig aankoopproces, enige formaliteit is tekenen van volmacht bij Nederlandse notaris (of elders als u buiten NL woont);
 • beheer en verhuur is geregeld. U wordt volledig ontzorgd en periodiek geïnformeerd;
 • lage belastingdruk en goede exitmogelijkheden;
 • volop mogelijkheden eigen gebruik;
 • geschikt voor beleggers met een laag risico profiel.

Kleinschalige luxe parken

De parken van FranceComfort liggen in een toeristische omgeving, zijn gemiddeld van omvang (30 – 100 huizen) en voorzien van hoge mate van luxe, comfort en animatiemogelijkheden. Gastvrije, Nederlandstalige beheerders zorgen ervoor dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben. Velen komen jaarlijks terug.

Bungalow 1 Village des Cigales Frankrijk vakantiepark villa Dordogne zwembad
VDC Park 5 Village des Cigales Frankrijk vakantiepark Dordogne Lot gezinspark zwembad kinderen

Op dit moment staan vakantiehuizen te koop op de volgende parken in de Dordogne:

 • Village des Cigales
 • Domaine de Lanzac

Beide parken liggen in de bekende Dordogne – Lot regio en hebben Nederlandstalige beheerders, wifi, restaurant en bar, zwembaden, speeltuin, tennisbaan en kidsclub in de zomer.

Het gebied is heuvelachtig, bedekt met rotsformaties en wijngaarden. Rivieren kronkelen door het landschap; burchten, kastelen en grotten in overvloed. In deze regio liggen ook de bekende plaatsen Sarlat, Rocamadour, Beynac et Cazenac. Typische Franse markten, gezellige terrasjes en de bekende Franse keuken tekenen de sfeer.

Terug in het park wordt ’s avonds met partner of gezin de barbecue aangemaakt en met een goed glas wijn genoten van het prachtige uitzicht over het dal.

Bekijk de fiscale informatie.

Spreekt bovenstaande propositie u aan? Zoekt u een investering met een laag risico, een aantrekkelijk rendement en geen zorgen? Laat het ons weten. Wij lichten alle details toe en begeleiden u volledig. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer  020 - 67 22 109.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL