Verzekeringen zakelijke markt

Gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen

Bescherm uw inventaris en goederen in uw bedrijfspand

Stel dat uw bedrijfspand getroffen wordt door een brand. Of dat er een leiding barst in uw bedrijfspand en er vervolgens schade ontstaat aan uw inventaris of voorraad. Bent u daar dan wel voor verzekerd? En zo ja, weet u dan hoeveel u vergoed zou kunnen krijgen van de verzekering? Net zo belangrijk is de vervolg schade die ontstaat doordat uw bedrijfsactiviteiten stil kunnen komen te liggen. Heeft u dit risico goed verzekerd?

Als u hier zo snel nog geen antwoord op weet te geven is dit natuurlijk nog geen reden voor paniek, maar het kan wel betekenen dat u eigenlijk niet weet of u wel verzekerd bent voor deze risico’s en als het geregeld is of het dan goed geregeld is.

De aanpak van Trifium

Verzekeringen uitzoeken is natuurlijk niet het leukste werk. En veel banken, internetaanbieders en verzekeraars geven niet altijd even snel de antwoorden waar u naar op zoek bent in uw specifieke situatie. Bij Trifium doen we het daarom anders. Wij zullen u daarom niet vermoeien met een overzicht aan verzekeringen.

Wij kijken niet alleen maar naar de branche van uw bedrijf en bieden op basis daarvan standaard oplossingen aan, maar gaan echt met u in gesprek om te kijken wat u werkelijk nodig heeft.

Heeft u bijvoorbeeld de ambitie om autonoom te groeien of wilt u een bedrijf overnemen? Of heeft u wellicht zelfs de ambitie om een nieuwe locatie te openen binnen nu en 2 jaar? Dan kan het voordeliger zijn om uw verzekering hier voortijdig op aan te passen. De verzekeringsadviseurs van Trifium Insurance helpen u hier graag mee.

Wilt u meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze verzekeringsadviseurs gaan graag met u in gesprek. Bel ons 020 - 722 06 75 of maak vrijblijvend een afspraak.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL