Vastgoed financieringen

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Particulier beleggen in vastgoed voor optimaal rendement

Beleggen in vastgoed is de laatste jaren ook bij particulieren steeds populairder geworden. Mensen kopen onroerend goed als belegging om dit vervolgens te verhuren. Particulier beleggen in vastgoed is om verschillende redenen in trek, onder meer vanwege de waardeontwikkeling van het beleggingspand. De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren immers flink gestegen. Hoewel die prijzen ook weer kunnen dalen, blijft de vraag naar woonruimte onverminderd groot. Een particuliere vastgoedbelegging zorgt ook voor maandelijkse huurinkomsten. Omdat de huur door huurindexatie en de inflatie elkaar in evenwicht houden, zijn die huurinkomsten inflatiebestendig.

Waarom vastgoed financieren via Trifium:

  • Erkende adviseurs en kredietanalisten met jarenlange ervaring;
  • Diepgaande kennis van de markt;
  • Gedegen kredietanalyse en persoonlijk advies;
  • Korte lijnen met diverse financiers;
  • Snelle doorlooptijden;
  • Professioneel advies voor de particuliere vastgoedbelegger;
  • Ruime en scherpe offertes.

Fiscaal interessant

Particulier beleggen in vastgoed is ook fiscaal interessant. U betaalt alleen belasting in box 3 over uw eigen investering ofwel de waarde van het vastgoed minus de hypotheek daarop. De huurinkomsten zijn belastingvrij. Wilt u in vastgoed financieren? Het zogenaamde hefboomeffect zorgt ervoor dat u een hoger rendement behaalt op uw zelf geïnvesteerde geld door het beleggingspand deels te financieren met een hypotheek. Door een pand voor de verhuur met geleend geld te kopen, kunt u meer rendement behalen. Het hefboomeffect ontstaat doordat u met het onroerend goed als onderpand geld kunt lenen tegen een lagere rente dan het rendement dat u ermee maakt. Als de investering deels met een hypotheek kan worden gedaan, wordt het financieren van vastgoed toegankelijker.

Het beleggen in vastgoed door particulieren

Bent u van plan om onroerend goed aan te kopen voor de verhuur aan een derde? Als u een beleggingspand op het oog hebt, is het mogelijk om de aankoop ervan (deels) te financieren. U gaat een lening aan voor een deel van het aankoopbedrag. Dat kan ook in de vorm van een (mede)onderzetting van een ander pand dat u reeds in bezit heeft. Bij een beleggingshypotheek komt veel kijken. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek om uw plannen en wensen te inventariseren. Op basis van dit gesprek en de gegevens die u aanlevert, bepalen onze adviseurs welke financier in uw specifieke geval het beste zal voldoen. Voor ondernemers voeren wij een kredietanalyse uit en stellen een kredietvoorstel op voor de financier. Dit betekent voor u een versnelde doorlooptijd, nu wij het inkomen één op één doorspreken met de inkomensspecialist van de desbetreffende bank. Door onze korte lijnen met diverse financiers kunnen wij bij Trifium veelal een ruimere en scherpere offerte uitbrengen dan uw huisbankier.

Wilt u ook particulier beleggen in vastgoed? En wilt u zich zo goed mogelijk laten adviseren om een lening aan te gaan? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL