Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Hypotheek voor particulieren afgestemd op uw persoonlijke situatie

Bent u van plan om een huis te kopen? Gefeliciteerd, dat is een prachtige stap. Voor veel particulieren is het kopen van een woning de grootste aankoop die zij in hun leven doen. Om uw droomhuis te financieren, is veel geld nodig. Daarom moet u in veel gevallen eerst een hypotheek aanvragen. Bij Trifium vinden we het belangrijk dat u een hypotheek afsluit die perfect past bij uw persoonlijke situatie. Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten denken graag met u mee door te berekenen hoeveel u verantwoord kunt lenen. Ook nemen zij bij uw hypotheekaanvraag onder de loep welke hypotheekvorm en -voorwaarden het meest geschikt zijn. Een hypotheek aanvragen vraagt immers altijd om maatwerk.

Waarom een hypotheek voor particulieren bij Trifium:

  • Maatwerk in hypotheken voor particulieren;
  • Gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers. Trifium is 1 van de 30 – van de in totaal 4800 - intermediairs in Nederland, die zelf het kredietvoorstel schrijft nadat wij het inkomen na beoordeling van de jaarcijfers hebben bepaald. Dit is een absoluut unicum;
  • Deskundig en persoonlijk advies van erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten;
  • Bij de hypotheekaanvraag nemen wij al uw inkomensbestanddelen onder de loep;
  • Onze mogelijkheden gaan verder dan het afsluiten van een lineaire of annuïtaire lening;
  • Zonder werkgevers- of intentieverklaring kunt u ook terecht bij Trifium;
  • De beste hypotheekvorm met de meest gunstige voorwaarden.

Meest geschikte hypotheekvorm

Bij het aanvragen van een hypotheek draait het om een lening met vastgoed als onderpand. Meestal gaat het om het huis dat u op het oog heeft. Wanneer u een woning koopt, leent u dus geld van de bank om daarmee uw droomhuis te financieren. Het geleende bedrag betaalt u via de hypotheekvorm die u kiest weer terug aan de geldverstrekker. U betaalt ook rente over dit bedrag. Bij de hypotheekaanvraag bekijkt onze adviseur samen met u wat de meest geschikte hypotheekvorm is. De vorm van de hypotheek bepaalt de wijze waarop u de lening aflost, denk hierbij aan een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Maar ook een aflossingsvrije hypotheek behoort tot de mogelijkheden. Bedenk bij het aanvragen van een hypotheek of u tijdens de looptijd gelijke maandlasten wilt houden of steeds lagere lasten wilt hebben. Of kiest u ervoor om niets af te lossen maar dit in één keer te doen bij de verkoop van het huis? De mogelijkheden bij Trifium gaan dus verder dan het afsluiten van een lineaire of annuïtaire lening.

Aanvraag hypotheek

Trifium zorgt bij uw hypotheekaanvraag ook voor passende voorwaarden. U hebt de keuze uit diverse voorwaarden. Wilt u een scherpe en lage rente of juist meer mogelijkheden en flexibiliteit? Hoe dan ook vraagt het aanvragen van een hypotheek om maatwerk; ook wanneer u in loondienst bent. Bij Trifium gaan we echter een stap verder en kijken wij naar al uw inkomensbestanddelen. Onze adviseurs brengen ook inkomsten uit het buitenland, onregelmatigheidstoeslagen, provisie-inkomsten, bonussen en huurinkomsten in kaart. Hetzelfde geldt voor eventuele pensioeninkomens, IVA, WIA en andere inkomensvormen. Die nemen wij allemaal mee bij het vaststellen van uw maximale hypotheekbedrag. Ook als u een hypotheek zonder werkgevers- of intentieverklaring nodig heeft en u een contract voor bepaalde tijd heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor een hypotheekaanvraag.

Bent u van plan om een huis te kopen en wilt u een hypotheek aanvragen? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL