Verzekeringen zakelijke markt

Gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen

Trifium Insurance is een advieskantoor voor verzekeringen met een focus op de zakelijke markt

Wij handelen naar wat de klant nodig heeft en zijn gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen. Wij richten ons op bedrijven met 2 tot 100 medewerkers in de creatieve en zakelijke dienstverlening, maar ook op transport-, bouw- en andere sectoren waarbij men zwaardere arbeid verricht.

Trifium is in 1997 opgericht na het samengaan van verschillende specialisaties binnen de financiële dienstverlening. De focus was gericht op consultancy, bedrijfsadvies, hypotheken en financiële planning. In 2013 is daar Trifium Insurance bijgekomen. Vanuit dit bedrijf bedienen wij zakelijke relaties op verzekeringsgebied.

Trifium Insurance heeft een sterke focus op:

  • Voornamelijk ondernemingen met 2 tot ongeveer 100 medewerkers;
  • ZZP'ers en DGA's;
  • Zowel lokaal opererend als ondernemingen die internationaal zaken doen;
  • Ondernemingen die op zoek zijn naar advies over het optimaal verzekeren.

Advies op basis van een risicoanalyse

Verzekeren is echter niet altijd de enige optie. Wij zorgen ervoor dat uw risico’s in kaart zijn gebracht en op basis daarvan gaan wij met u in gesprek om samen te bepalen welke risico’s u aanvaardbaar vindt en welke risico’s u niet zelf kunt dragen en zodoende verzekerd dienen te worden. Uiteraard regelen we dit dan ook voor uw onderneming.

Ook tijdens de looptijd van de polis zorgen wij ervoor dat deze continue blijft aansluiten bij de onderneming en bij schade staan we u bij om de claim voor u af te handelen.

Bent u op zoek naar een passend advies voor uw verzekeringswensen? Onze erkende adviseurs hebben op al uw vragen een passend antwoord. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek door te bellen met telefoonnummer 020 - 722 06 75.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL