Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Trifium hypotheekinformatie

U wilt een huis kopen en daarvoor hebt u een groot bedrag nodig. In de regel beschikt u hier niet zelf over en dus wilt u een hypotheek afsluiten. Alles wat daarbij komt kijken, is beslist geen sinecure. Daarom voorzien we u bij Trifium graag van de nodige hypotheekinformatie. Met deze vijf stappen gaat u goed van start wanneer u zich op de huizenmarkt begeeft.

Hypotheek info in vijf stappen:

Stap 1. Wanneer naar Trifium?

De redenen om naar Trifium te gaan voor hypotheekinformatie zijn onder te verdelen in drie categorieën. U gaat op huizenjacht en wilt weten tot welk bedrag u ongeveer kunt gaan met bieden. Of u heeft een bod gedaan op een woning en hebt nu een hypotheek nodig. Het behoort ook tot de mogelijkheden dat u een betere hypotheek wenst voor het huis waarin u al woont. Bent u op zoek naar een financiering op maat? Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten helpen u graag en voorzien u van de juiste informatie, of het nu een hypotheek voor particulieren of een ondernemershypotheek betreft. Wilt u een hypotheek oversluiten? Bij Trifium weten we als geen ander dat een hypotheek geen momentopname is. Want er bestaat altijd de kans dat er tijdens de looptijd dingen wijzigen in uw woonwensen of persoonlijke situatie.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Om u te voorzien van de beste hypotheekinformatie nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk oriënterend gesprek. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Onze ervaren adviseurs en kredietanalisten geven u direct een goed beeld van het bedrag dat u ongeveer kunt lenen. Daarnaast geven zij u uitleg over de kosten van het verdere advies en de bemiddeling. Heeft u na het eerste gesprek een goed gevoel gekregen bij Trifium? Dan gaan we verder naar stap 2.

Onze hypotheekadviseurs gaan dieper in op uw persoonlijke situatie en uw wensen. Bij deze stap moeten wij ook echt weten voor welk huis en welke aankoopprijs u een hypotheek nodig heeft. Wij kunnen op deze manier een aantal hypotheken uitzoeken die goed bij uw situatie passen. Uiteindelijk voorzien we u van hypotheekinformatie over de vorm die voor u het meest geschikt is.

Uw keuze aanvraag

Uiteindelijk beslist u zelf welke hypotheek u neemt. Zodra u een keuze hebt gemaakt, vragen wij de desbetreffende hypotheek voor u aan. Wij nemen het aanvraagproces en de voorwaarden van de aangevraagde hypotheek nauwkeurig met u door. Lees zelf ook altijd goed de voorwaarden door want een hypotheek gaat over zeer veel geld. Bovendien zit u er over het algemeen voor een lange periode aan vast. Bij onduidelijkheden voorzien we u uiteraard van extra hypotheekinformatie.

Stap 3. Documenten verzamelen en aanleveren

Nu is het moment aangebroken waarop u ons alle benodigde informatie en documenten dient aan te leveren. Denk daarbij aan:

  • Documenten en bewijzen over uw financiële situatie;
  • Een werkgevers- of intentieverklaring
  • Een taxatierapport van de woning die u wilt financieren;
  • Een overlijdensrisicoverzekering;
  • Een opstalverzekering.

Hebt u alles bij ons aangeleverd? Dan kijken wij of alles klopt met de aanvraag. Zodra alles in orde is, krijgt u dat direct van ons te horen.

Stap 4. Definitief aanbod

Wanneer alle aangeleverde informatie en documenten kloppen, ontvangt u van ons een definitief aanbod.

Wat staat erin?
U krijgt met het definitieve aanbod precies te zien hoe uw hypotheek eruit gaat zien.
U hebt nu ook zekerheid over:

  • Het bedrag van de lening;
  • De wijze waarop u de lening aflost;
  • Wanneer u de lening aflost.

Stap 5. Naar de notaris

Bij de notaris tekent u de hypotheekakte en de akte van overdracht.
Wij feliciteren u van harte. Vanaf dat moment is uw hypotheek helemaal rond.

Wilt u meer weten over de vijf stappen die u doorloopt als u kiest voor een hypotheek bij Trifium? Of wenst u meer hypotheekinformatie? Bel ons op telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL