Verzekeringen zakelijke markt

Gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen

Bescherm uzelf en uw onderneming tegen risico’s op het gebied van aansprakelijkheid en recht

Als ondernemer of bestuurslid heeft u niet alleen veel taken, maar draagt u ook veel verantwoordelijkheden. Maar wat als u in een juridisch conflict belandt? U te maken krijgt met een cyber incident? Of als iemand u aansprakelijk stelt voor schade? Heeft u dan wel een verzekering die u hierbij helpt of de juiste bescherming biedt?

Grote kans dat u hier eigenlijk niet het fijne van weet. Trifium Insurance kan u hierbij helpen!

Meer dan alleen standaardverzekeringen

Onze gedreven verzekeringsadviseurs gaan verder dan het aanbieden van een standaardverzekering die past bij het profiel van uw bedrijf. Zo gaan wij niet alleen met u in gesprek om eventuele risico’s door te spreken, maar ook om te kijken naar de toekomst en het verleden van uw bedrijf. Hierdoor kunnen wij u op de juiste manier verzekeren tegen risico’s.

Weet u nog niet zo goed wat voor risico’s er op uw pad kunnen komen als ondernemer of bestuurslid? Ook dat is voor de ervaren verzekeringsadviseurs van Trifium Insurance geen probleem. Wij zorgen er namelijk graag voor dat u over de juiste verzekeringen beschikt om uzelf en uw onderneming te beschermen tegen risico’s op het gebied van aansprakelijkheid en recht.

 

Wilt u meer informatie over wat Trifium Insurance voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze verzekeringsadviseurs gaan graag met u in gesprek om u ook in minder leuke situaties de bescherming te bieden die u dan nodig hebt. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 020 - 722 06 75.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL