Vastgoed financieringen

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Het kopen van een huis om te verhuren met een verhuurhypotheek

Tegenwoordig kopen veel mensen een woning om die te verhuren. Dat kan het huis zijn waar ze zelf in hebben gewoond en dat ze aanhouden ook na aankoop van een nieuwe woning. Uiteraard kan dat ook een nieuw aangekocht huis zijn dat ze willen verhuren. Een reguliere woonhypotheek staat alleen toe dat de daadwerkelijke eigenaar in de woning woont. Verhuren is dan niet toegestaan. Met een verhuurhypotheek is dat wel mogelijk. Wilt u ook een huis met hypotheek verhuren? Bij Trifium regelen wij voor u een verhuurhypotheek met goede voorwaarden, via een eenvoudig aanvraagproces en tegen scherpe tarieven. Wij financieren vastgoed in heel Nederland en dus ook buiten de Randstad.

Voordelen van een hypotheek voor een tweede huis om te verhuren via Trifium:

  • Trifium behoort tot de grootste verhuurhypotheekbemiddelaars van Nederland;
  • Erkende hypotheekadviseurs en inkomenspecialisten met een schat aan ervaring;
  • Mogelijkheid om tot maximaal 85% van de marktwaarde in verhuurde staat te financieren;
  • Aantrekkelijke rentes op de verhuurhypotheek;
  • Tot maximaal 60% van de marktwaarde in verhuurde staat aflossingsvrij;
  • Trifium heeft samenwerkingsverbanden met vrijwel alle verhuuraanbieders in de markt.

Huis verhuren met hypotheek

Het verhuren van een huis met hypotheek is in de huidige tijden een goede optie. In de vrije sector is de huurmarkt krap en u kunt die in beweging brengen. Uw huurders wonen in een goed huis en u geniet in privé van netto-inkomsten uit de verhuur. Trifium Hypotheekadviseurs is één van de grootste bemiddelaars van Nederland op het gebied van de verhuur hypotheek. U kunt bij ons tot maximaal 85 procent van de marktwaarde in verhuurde staat financieren en u kunt bij ons tot maximaal zestig procent van de marktwaarde in verhuurde staat aflossingsvrij financieren. De erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten van Trifium hebben samenwerkingsverbanden met vrijwel alle verhuuraanbieders in de markt.

Eenvoudig aanvraagproces

Een huis verhuren met hypotheek lijkt een kans die u niet mag laten liggen. Het blijft echter wel een beslissing waar u goed over na moet denken. Daar helpen we u bij Trifium graag bij. Onze ervaren adviseurs kijken samen met u of het kopen van een huis om aan derden te verhuren echt een goede stap is. Als dat zo is, doen wij een aantal checks op uw identiteit en inkomen. Vervolgens doen wij snel een indicatief aanbod voor een verhuur hypotheek dat uitstekend past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Wilt u weten wat er komt kijken bij de verhuur van een huis met hypotheek? En of een verhuurhypotheek bij u past? Onze ervaren adviseurs helpen u graag. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109.

Hypotheken:

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL