Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Passende hypotheek voor ondernemers afgestemd op uw situatie

Bent u eigenaar van een bedrijf met personeel, zzp’er of freelancer en wilt u een woning kopen? Dan merkt u ongetwijfeld dat het lastig kan zijn om een hypotheek voor ondernemers te verkrijgen. U hebt immers een flexibel inkomen. Met maatwerkoplossingen kan er echter veel meer worden geregeld dan u wellicht denkt. Trifium helpt u als zelfstandige aan een passende ondernemershypotheek die volledig is afgestemd op uw wensen. Onze erkende adviseurs  en kredietanalisten staan u bij in het hele proces en leveren een op maat gesneden financiële hypotheekplanning.

De voordelen van een hypotheek voor ondernemers bij Trifium:

  • Ondernemershypotheek op maat;
  • Diepgaande kennis van het ondernemersbeleid van alle banken;
  • Erkende adviseurs die ook kredietanalist zijn;
  • Hogere kans van slagen én een hogere hypotheek voor ondernemers;
  • Voor alle ondernemingsvormen;
  • Aanvraag al mogelijk als u slechts één jaar ondernemer bent;
  • Kortere doorlooptijden nu Trifium uw kredietvoorstel schrijft en in beginsel uw inkomen vaststelt.

Diepgaande kennis van ondernemershypotheken

Wanneer u een hypotheek voor ondernemers wilt afsluiten, gelden er met betrekking tot het vaststellen van uw inkomen specifieke regels. De meeste banken en hypotheekverstrekkers hanteren een standaard berekening van uw hypotheek. Daarom kunt u er vaak een lagere hypotheek voor ondernemers afsluiten dan in de praktijk mogelijk is. Trifium heeft diepgaande kennis van het ondernemersbeleid van alle banken. Zeer regelmatig vergelijken wij de rentes en voorwaarden van meer dan zestig geldverstrekkers. Onze adviseurs analyseren uw cijfers nauwkeurig en weten daarom exact welke bank de beste ondernemershypotheek voor u heeft. Bovendien kijken wij ook naar het verhaal achter de cijfers. Op deze wijze leveren wij bij de bank een gedegen aanvraag en onderbouwing aan middels een kredietvoorstel. Wanneer u ons uw commitment geeft, werken wij op no cure no pay basis, stellen in beginsel uw inkomen vast en stemmen dit inkomen direct af met de inkomensspecialist van de bank. Hierdoor weet u sneller waar u aan toe bent en scheelt u dat over het algemeen honderden euro’s extra die u kwijt bent wanneer uw inkomen verplicht moet worden vastgesteld bij een externe partij.

Unieke werkwijze

Wanneer u een hypotheek voor ondernemers bij Trifium aanvraagt, plukt u de vruchten van onze unieke werkwijze. De meeste van onze ervaren hypotheekadviseurs zijn namelijk ook kredietanalist. Wij beoordelen uw jaarcijfers, analyseren deze en schrijven op basis van de uitkomsten een kredietvoorstel. Samen met de specialisten van de desbetreffende bank stellen wij vervolgens uw inkomen vast. Hiermee behoort Trifium tot één van de dertig - van de ruim 4000 intermediairs – intermediairs in Nederland die op deze manier te werk gaat. Onze adviseurs denken actief met u mee, met als uitkomst de beste hypotheek voor ondernemers. Of u nu een eenmanszaak, VOF, maatschap of meerdere BV’s bezit. Bovendien kunt u al bij Trifium terecht voor een ondernemershypotheek wanneer u slechts één jaar ondernemer bent.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor ondernemers? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL