Verzekeringen zakelijke markt

Gespecialiseerd in schade- en inkomensverzekeringen

Bescherming tegen de risico’s die u tegenkomt als vervoerder of ondernemer met een wagenpark

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met verschillende risico’s op het gebied van verkeer en transport. Zo kan het gebeuren dat er schade wordt gereden met een van uw zakelijke auto’s of vrachtauto’s. Of dat er tijdens het transport goederen beschadigd raken of gestolen worden. Maar bent u in dat geval dan wel goed verzekerd? En welke verzekering zou u dan kunnen aanspreken om de schade te vergoeden?

Als u hier geen inzicht in heeft, is dit natuurlijk vervelend. Trifium Insurance helpt u daarom graag bij het organiseren en vinden van verzekeringen die u beschermen tegen de risico’s die u tegenkomt als vervoerder of ondernemer met een wagen park.

Optimale bescherming

Weet u nog niet zeker welke verzekeringen u nodig heeft om uw bedrijf en personeel optimaal te beschermen tegen de gevolgen van schade in het verkeer?

Trifium Insurance helpt u! Onze verzekeringsadviseurs hebben veel ervaring met het herkennen van risico’s en kunnen u daarom uitstekend vertellen welke verzekeringen het beste bij uw bedrijfssituatie passen.

Wil je meer informatie over wat onze verzekeringsadviseurs voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 - 722 06 75. Wij gaan graag met u in gesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL