Certificeringen

Over Trifium

Financiële raadgeving is onze passie en kwaliteit

Onze kwaliteitswaarborgen

Wij investeren continu in kennis van onze medewerkers en kwaliteit van onze organisatie. Trifium is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze financiële dienstverlening.

Logo Erkend Hypotheekadviseur
Logo AFM
Logo KiFiD

Stichting Erkende hypotheekadviseurs

Al onze hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkende Hypotheekadviseurs (SEH). Deze stichting bewaakt de kwaliteit van Erkend Hypotheekadviseurs. De aangesloten adviseurs zijn door hun opleiding en ervaring bewezen deskundig en worden jaarlijks bijgeschoold middels permanente educatie. Ook informeert SEH de Erkend adviseurs voortdurend over relevante ontwikkelingen op hun vakgebied en heeft zij een beroepscode met gedragsregels opgesteld waaraan een integere en deskundige Erkend Hypotheekadviseur moet voldoen.

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Trifium Insurance is bij de AFM geregistreerd (reg.nr.: 12046782) en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

Klachteninstituut voor de financiële dienstverlening

Trifium Insurance is aangesloten bij het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid / 300.017420). Heeft u een klacht? Laat het ons weten. Wij proberen samen met u tot een passende oplossing te komen. Mocht u helaas niet tevreden zijn over de geboden oplossing, dan heeft u de mogelijkheid om bij het Kifid uw klacht kenbaar te maken. Kifid behandelt uw klacht op een onafhankelijke en onpartijdige wijze. Zowel particulieren als ondernemers kunnen terecht bij het Kifid.

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL