Hypotheken

Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Maximale hypotheek berekenen

Het kopen van een woning is een mooie stap. Als u zich beraamt op de aankoop van uw eerste eigen huis of wilt doorgroeien naar uw droomhuis, wilt u vanzelfsprekend weten wat u maximaal kunt lenen aan hypotheek en wat uw maandbedrag wordt. Als u eenmaal weet wat uw maximale hypotheek bedraagt, is het verstandig om u te verdiepen in de verschillende hypotheekvormen. Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten staan voor u klaar, ongeacht in welke levensfase of situatie u zich bevindt. Dit doen zij bij voorkeur tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Dit geniet de voorkeur boven een hypotheek online berekenen. Een hypotheek afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, is immers maatwerk.

Waarom geen online hypotheek berekenen bij Trifium:

  • Persoonlijk advies van onze hypotheekadviseurs en kredietanalisten helpt u verder bij het afsluiten van een hypotheek;
  • De toetsrente op basis waarvan een online berekening wordt gemaakt wijzigt continu;
  • Inkomensbestandsdelen zoals provisies en onregelmatigheidstoeslagen worden optimaal in kaart gebracht;
  • Gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers;
  • De beste mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek voor ondernemers en mensen in loondienst of een flexibele arbeidsrelatie;
  • Uw hypotheek afsluiten bij Trifium biedt meer mogelijkheden dan lineaire of annuïtaire hypotheken;
  • De beste hypotheekvormen met de meest gunstige voorwaarden.

Beter geen online hypotheek berekenen

Wilt u online uw hypotheek berekenen? Dat adviseren wij u niet. Nu de toetsrente op basis waarvan een onlineberekening wordt gemaakt, continu wijzigt. Daarnaast zijn er wellicht inkomensbestandsdelen zoals provisies en onregelmatigheidstoeslagen, die wij wél kunnen meenemen in uw berekening, maar u vergeet mee te nemen. Hierdoor zou u wellicht kunnen denken dat er niets mogelijk is en daarom onterecht geen contact met ons opneemt. Wanneer u in loondienst bent of zzp’er bent, kunnen wij tijdens het intakegesprek direct bepalen wat uw maximale leencapaciteit is. Ook brengen wij tijdens dit gesprek advies uit over de constructie. Kom langs en laat u verrassen. Een intakegesprek bij Trifium is immers gratis!

Meest gunstige maandlasten

Bij het vaststellen van uw maximale hypotheekbedrag, kijken onze ervaren adviseurs  bovendien naar al uw inkomensbestanddelen. Zo kunt u een hypotheek afsluiten die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen, met de meest gunstige maandlasten. Het advies dat gepaard gaat met het afsluiten van een hypotheek, gaat bij Trifium Hypotheekadviseurs bovendien verder dan slechts het onder de loep nemen van welke hypotheek de laagste rente biedt. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn namelijk ook kredietanalisten. Daarom vergelijken zij rentetarieven, premies en voorwaarden én wegen zij alle (fiscale) voordelen en nadelen nauwkeurig met u af.

Vaststellen hypotheekbedrag

Bij het berekenen van een hypotheek gaan wij een stap verder en kijken naar al uw inkomensbestanddelen. Onze adviseurs brengen ook inkomsten uit het buitenland, onregelmatigheidstoeslagen, provisie-inkomsten, bonussen en huurinkomsten in kaart. Hetzelfde geldt voor eventuele pensioeninkomens, IVA, WIA en andere inkomensvormen. Die nemen wij allemaal mee bij het vaststellen van uw maximale hypotheekbedrag. Ook als uw werkgever u geen werkgevers- of intentieverklaring wil geven en u een contract voor bepaalde tijd heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor een hypotheekaanvraag. Op deze manier zorgen we bij Trifium bij uw hypotheekaanvraag ook voor passende voorwaarden. U hebt de keuze uit diverse voorwaarden. Wilt u een scherpe en lage rente of juist meer mogelijkheden en flexibiliteit? Hoe dan ook vraagt het aanvragen van een hypotheek om maatwerk, ook wanneer u in loondienst bent. Dus, wilt u online uw hypotheek berekenen? Doe dit niet en kom langs bij Trifium.

Onze erkende hypotheekadviseurs en kredietanalisten helpen u graag bij het berekenen van uw hypotheek door in een persoonlijk gesprek een passend antwoord te geven op al uw vragen. Een hypotheek afsluiten begint immers bij een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek door te bellen met telefoonnummer  020 - 67 22 109.

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL