Vastgoed financieringen

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Beleggingshypotheek voor kleine en grotere vastgoedinvesteerders

Investeren in vastgoed kent diverse voordelen. Wanneer u overweegt om te investeren in een beleggingspand, verwacht u op zowel de korte als de lange termijn een bepaald rendement, bijvoorbeeld omdat de toekomstige verkoop van het pand u winst oplevert. Maar u haalt ook rendement uit uw belegging in vastgoed met de ontvangst van huurpenningen. Belastingvoordelen, bescherming tegen inflatie, indirect en direct rendement en het investeren in iets wat tastbaar is, zijn ook niet te versmaden. Hebt u een of meerdere beleggingspanden op het oog? De erkende adviseurs en kredietanalisten van Trifium Hypotheekadviseurs adviseren u graag bij het afsluiten van een geschikte beleggingshypotheek.

De voordelen van een hypotheek beleggingspand bij Trifium Hypotheekadviseurs:

  • Beleggingshypotheek voor financiering vastgoed in de ruimste zin van het woord;
  • Gericht op onder meer kantoren, hotels, woningen en bedrijfsruimten;
  • Beleggingshypotheek voor professionele vastgoedinvesteerders;
  • Voor zowel kleine als grotere beleggers in onroerend goed;
  • Trifium een Hypotheekadviseurs heeft kennis van complexe zaken;
  • Erkende adviseurs en kredietanalisten met jarenlange ervaring;
  • Hypotheek beleggingspand met aantrekkelijke rentetarieven.

Beleggingshypotheek afsluiten

Trifium richt zich met de hypotheek voor beleggingspand op professionele vastgoedinvesteerders die onroerend goed aankopen voor zakelijke doeleinden zoals commerciële verhuur. Met een beleggingshypotheek is het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om te investeren in verhuurde of te verhuren panden. U bent bij Trifium Hypotheekadviseurs aan het juiste adres voor de aankoop van uw eerste beleggingspand. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een beleggingshypotheek voor de (her)financiering van een vastgoedportefeuille tot tien miljoen euro. Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen een hypotheek voor een beleggingspand aanvragen.

Kennis van complexe zaken

Investeren in vastgoed is in de huidige tijd een goede keuze.  Een beleggingshypotheek afsluiten vraagt echter wel om maatwerk. Trifium Hypotheekadviseurs is één van Nederlands grootste bemiddelaars op het gebied van de beleggingshypotheek. Onze erkende en zeer ervaren hypotheekadviseurs en kredietanalisten hebben samenwerkingsverbanden met vrijwel alle aanbieders in de markt. Wilt u beleggen in vastgoed? Trifium Hypotheekadviseurs zijn u ook graag van dienst bij complexere zaken, bijvoorbeeld bij de aankoop of herfinanciering van complete onroerendgoedportefeuilles of het afdichten van renterisico's met derivaten. Wij mogen zowel beginnende beleggers en ontwikkelaars, MKB-ondernemingen met eigen panden als omvangrijke professionele vastgoedondernemingen tot onze cliënten rekenen.

Een adres voor een beleggingshypotheek afsluiten, oversluiten of aflossen

Wilt u uw beleggingshypotheek oversluiten? Of wilt u een beleggingshypotheek aflossen? Ook dan is Trifium er voor u. Zo kunt u zich bezighouden met hetgeen waar u goed in bent, ondernemen! Bespaar dus veel tijd en energie en kom naar Trifium.

Wilt u investeren in vastgoed en voor de aankoop van het onroerend goed een beleggingshypotheek afsluiten, oversluiten of aflossen? De ervaren adviseurs en kredietanalisten van Trifium Hypotheekadviseurshelpen u graag! Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 020 - 67 22 109.

Hypotheken:

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay
nl_NL