Hypotheken voor ondernemers

Hypotheken voor ondernemers: onze specialiteit

Trifium Hypotheken is gespecialiseerd in het vaststellen van zakelijk inkomen voor een privéhypotheek. Heb je een inkomensverklaring nodig? Bel dan eerst met ons  op 020 6722109 voordat je naar een hypotheekverstrekker stapt.

Banken en andere hypotheekverstrekkers hadden vroeger hun eigen kredietanalisten in dienst om bij een hypotheekaanvraag het inkomen van een ondernemer vast te stellen. Wij merkten de afgelopen jaren dat de kwaliteit en kennis van deze specialisten hard achteruit liep.

Geen service meer voor ondernemers
Dit was met name te wijten aan de vele reorganisaties, waarbij de oudere, kundige analisten massaal besloten de gunstige afkoopregeling te pakken en met (vervroegd) pensioen te gaan of iets anders te gaan doen.

Veel hypotheekbanken en verzekeringsmaatschappijen besloten het vaststellen van het inkomen weg te zetten bij externe partijen zoals Raadhuys en Zakelijk Inkomen. Weg was de service voor ondernemers. Zij worden nu onnodig op (hoge) kosten gejaagd voor een inkomensverklaring, zonder enige vorm van garantie dat de bank de hypotheek verstrekt.

Inkomensverklaring via Trifium
Bij Trifium hypotheekadviseurs BV werken kredietanalisten die dankzij hun jarenlange ervaring veel kennis van zaken hebben. Wij mogen voor veel banken en andere hypotheekverstrekkers het inkomen in de eerste lijn vaststellen. Dat doen wij onder voorwaarden van uw commitment op basis van ‘no cure, no pay’.

Als wij onverhoopt de conclusie moeten trekken dat jouw cijfers op dit moment ontoereikend zijn voor een hypotheek, dan berekenen we niets voor het onderzoek. Je krijgt bovendien concrete tips over waar je naartoe kunt werken om een (her)financiering in de toekomst wel mogelijk te maken.

Bel nu voor een gratis adviesgesprek, 020 6722109.

Consequenties niet betalen autoverzekering

Neem contact op

Ons kantoor is geopend op
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.