Over ons

Wie zijn wij

Trifium is een consultancy voor financiële planning, hypotheken, verzekeringen en bedrijfsadvies.

Ons kantoor is in 1997 ontstaan uit het samengaan van meerdere specialisaties in de financiële dienstverlening. Wij kunnen daarom met recht stellen dat wij uw hele financiële huishouding integraal kunnen bedienen met de expertise van verschillende specialisten.

Anders dan veel collega's denken wij niet vanuit producten, maar vanuit het consultancymodel – zo kunnen wij u met advies en begeleiding op een breed terrein van financiële vraagstukken ten dienste staan.

Trifium heeft zich gespecialiseerd in de financiële vraagstukken van ondernemers, waaronder ZZP'er en Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) of een vennoot in Vennootschap Onder Firma (VOF).

Trifium heeft daartoe speciaal toegespitste adviseurs voor hypothecaire geldleningen, verzekeringen en bijbehorende arrangementen opgezet, om zodoende deze doelgroep optimaal te kunnen bedienen.

Wat te denken van een hypotheek voor een startende ondernemer, of een arbeidsongeschiktheidsverzekering, vaak een niet te nemen horde.

Of het vraagstuk van de oudedagsvoorzieningen: hoe ga je daar als ZZP’er of DGA’er mee om? Of: u krijgt een gouden handdruk. Wat nu te doen en hoe kunt u dit op een juiste manier een zinvolle bestemming geven?

Trifium – afgeleid van het Latijnse woord Trivium – beoogt een samengaan van drie belangrijke eigenschappen die de pijlers vormen van correcte dienstverlening: integriteit, kwaliteit en betrokkenheid.

Onderstaand vindt u meer informatie in onze dienstenwijzers en dienstverleningsdocumenten

Documenten

Nederlands
- Dienstenwijzer Trifium hypotheek adviseurs
- Dienstverleningsdocument hypotheken
- Dienstverleningsdocument afdekken risico's
- Dienstverleningsdocument opbouw van vermogen 
- Dienstwijzer Triffium Insurance
- Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheid


English
- Service guide
- Service document mortgages
- Service document convering risks
- Service document wealth creation

Bel ons op 020 - 67 22 109, of geef hier uw telefoonnummer op en wij bellen u zo snel mogelijk terug.