Advies over hypotheken voor ondernemers en particulieren

Bemiddeling en advisering over vastgoedfinancieringen

Deskundig financieel advies
en oplossingen op maat

Bent u van plan om een huis te kopen en wilt u een passende hypotheek afsluiten? Of wilt u investeren in onroerend goed en bent u op zoek naar een geschikte vorm van vastgoedfinanciering?

Trifium staat voor consultancy in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en bedrijfsadvies. Met ons team van ervaren medewerkers, diepgaande kennis van de markt, jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, bieden wij u te allen tijde een passende oplossing. Bovendien opereert Trifium binnen verschillende sectoren. Daarom kunnen wij u optimaal ondersteunen in de verschillende fases van uw (zakelijke) leven.

Neem contact op

U kunt ons bereiken op werkdagen
van 8.30 tot 18.00 uur.

Maak een afspraak

Wilt u graag bij ons langskomen om alle mogelijkheden te bespreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij geven u graag een passend advies.

Deskundig en persoonlijk hypotheekadvies

Het kopen van een huis is een grote stap, of u nu starter bent op de woningmarkt of wilt doorgroeien naar uw droomhuis. Voordat u die stap daadwerkelijk zet, wilt u vanzelfsprekend gedegen hypotheekadvies inwinnen. Bij Trifium Hypotheekadviseurs gaat dit verder dan slechts het onder de loep nemen van welke hypotheek de laagste rente biedt. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn namelijk ook kredietanalisten.

Gespecialiseerd in ondernemershypotheken

Als u freelancer, zzp’er of eigenaar van een onderneming met medewerkers bent, weet u beslist dat het complex is om een ondernemershypotheek af te sluiten. Ondanks een flexibel inkomen kan Trifium Hypotheekadviseurs met maatwerkoplossingen veel meer regelen dan dat u misschien vermoedt. Wij bedienen vele zelfstandigen met een speciale hypotheek voor ondernemers.

Maatwerk voor passende vastgoedfinanciering

In vergelijking met sparen of met beleggingen zoals aandelen, behaalt u met investeren in vastgoed het hoogste rendement. Daarom is investeren in vastgoed tegenwoordig zeer interessant. Investeert u professioneel of particulier in vastgoed? Wij bedienen omvangrijke professionele vastgoedondernemingen, ontwikkelaars, MKB-ondernemingen met eigen panden en beginnende beleggers.

check-icon
Meer dan 20 jaar ervaring
check-icon
Ruim 10.000 succesvolle aanvragen
check-icon
Onafhankelijk, persoonlijk en discreet
check-icon
No cure no pay

ons team staat voor u klaar

Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar.
Bel voor meer informatie met telefoonnummer 020 - 67 22 109 of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

nl_NL