Wijzigingen in de verzekeringen

En, alles nog hetzelfde?

 

Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, er verandert altijd wel wat. Hoe is dat bij jou? Is er iets gewijzigd in de afgelopen maanden? Ben je verhuisd, heb je een andere baan of is je gezin uitgebreid? Geef het aan ons door!

 

Verzekeren is maatwerk. Als wij jou een advies geven, is dat een advies dat precies past bij jouw situatie. Elke verandering in jouw leven of jouw bedrijf kan van invloed zijn op de dekking, de premies en de voorwaarden van jouw verzekeringen en of je krijgt uitgekeerd bij schade.

 

Als je ons niet op de hoogte brengt van deze veranderingen, loop je het risico onder- of oververzekerd te zijn, met alle gevolgen van dien.

 

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om wijzigingen in jouw persoonlijke situatie zo snel mogelijk aan ons door te geven. Denk hierbij aan:

- Verhuizing

- Wijziging in werkzaamheden van je bedrijf

- Gezinsuitbreiding/scheiding/overlijden

- Aanschaf nieuwe auto

 

Hoe kun je veranderingen melden?

Met één telefoontje naar ons kantoor (020 - 722 06 75) kunnen wij jouw verzekeringen up-to-date houden. Je krijgt een verzekeringsadviseur aan de lijn die ervoor zorgt dat jouw verzekeringen blijven voldoen aan jouw behoeften en de juiste bescherming blijven bieden. Mailen kan ook: verzekeringen@trifium.nl.

veranderingen