Hypotheken

Trifium geeft u compleet advies over hypotheken

Wij helpen ondernemers en particulieren verder met de hypotheek.

Wanneer u geen eigen of onvoldoende eigen geld heeft maar toch een woning wilt kopen, is een hypotheek noodzakelijk. Om een goed inzicht te krijgen welke mogelijkheden er op dit gebied aanwezig zijn, nodigen wij u uit om de verschillende onderwerpen op deze website goed te bestuderen.

Voordeligste hypotheken

Trifium geeft u de gelegenheid om de voordeligste hypotheek uit te zoeken welke aansluit op uw financiële wensen. De laagste maandlasten kunnen via ons kantoor worden gerealiseerd. Maak een afspraak voor een hypotheekadvies met één van onze erkende hypotheekadviseurs en zij zullen u professionele voorlichting geven omtrent uw mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Een hypotheekadvies bij Trifium is altijd afgestemd op uw behoefte. Wij leveren een op maat gesneden financiële hypotheekplanning. Op regelmatige basis worden de rentes en voorwaarden van meer dan zestig geldverstrekkers met elkaar vergeleken. Ons kantoor heeft erkende hypotheekadviseurs, die u een duidelijk inzicht in uw financiële mogelijkheden geven en dit afstemmen op uw persoonlijke eisen. Een huis kopen met een hypotheek kan niet zonder een goede inventarisatie van uw financiële huishouding. Trifium begeleidt u graag op uw financiële levenspad.

Wij zijn Erkend Hypotheekadviseur

 

 

 

Trifium bij RTL - met onze adviseur Gary Karst


 

Bel ons op 020 - 67 22 109, of geef hier uw telefoonnummer op en wij bellen u zo snel mogelijk terug.